dahls78

Enkel fika till jobbet ー våra bästa tips

En nygräddad kanelbulle med en frasig skorpa på utsidan och en mjuk insida med socker, kanel och en aning kardemumma. Eller varför inte cocoskladdkaka där det sega cocostäcket och den kladdiga chokladkakan bildar en oemotståndlig kombination i munnen? Tillsammans med en rykande kopp kaffe och några trevliga kollegor blir jobbfikan ett välbehövt avbrott. Här får du tips på enkel fika till jobbet och hur du kan bjuda dina anställda på maximal fikaupplevelse med minimal arbetsinsats.

Enkelt, gott och välbekant

Nya smakkombinationer uppfinns varje dag, precis som nya bakverk och kakor. Men det finns en anledning till varför så många längtar tillbaka till mormors eller farmors kök och de bullar eller kakor som bakades där. Bullarna eller kakorna var inte smaksatta med någon djärv kryddblandning och de var heller inte överdådigt dekorerade för att läggas upp direkt på Instagram. De var bakade av någon som lagt många timmar på att förfina baktekniken, använde bra råvaror och som ville skämma bort dig.

För när det kommer till fika att ta med till jobbet är ofta det enklaste det godaste.

Tips på fika att ta med till jobbet

När vi ständigt utsätts för ny information och intryck under en arbetsdag kan det vara skönt att få njuta av något välbekant och förutsägbart för en stund. Om du vill ha tips på god och enkel fika att ta med till jobbet kan du inspireras av undersökningen där 1 000 svenskar fick lista de bakverk som de helst åt till fikat.

Topp 10 populäraste bakverket till fikat

  1. kanelbulle
  2. morotskaka
  3. wienerbröd
  4. chokladboll
  5. biskvi
  6. kärleksmums
  7. brownie
  8. tårta
  9. småkaka
  10. muffins

I vår webbutik hittar du hantverksmässigt bakade bullar, längder, mjuka kakor och småkakor som alla på jobbet kan kännaigen. Kondisbitar som chokladbollar och biskvier hittar du hos våra återförsäljare.

Tips inför fika på jobbet

Hos Dahls hittar du inte bara enkel fika till jobbet, vi gör det också enkelt att ta med fikat till arbetsplatsen. Vårt bästa tips inför fika på jobbet är att beställa bakverken online, betala med Klarna och hämta upp beställningen i en av våra bageributiker. Vill du att fikastunden ska bli ännu enklare kan du beställa leverans av fikat till arbetsplatsen (gäller endast i Göteborg).

Psst! Kom ihåg att beställa online senast klockan 13 dagen innan du vill bjuda på en enkel fika på jobbet.

Ett annat tips inför fika på jobbet är att även bjuda på något lite matigare tilltugg till kaffet. Hos oss kan du även beställa goda mackor med krispiga grönsaker och krämig ost. Perfekt om du vill kombinera fikastunden med ett veckomöte eller en presentation.

Prata med oss om fika

Summan av kardemumman är: undvik kaka på kaka och tårta på tårta ー bjud på enkel, välbekant fika bakad på bra råvaror. Har du frågor om våra produkter eller vill ha tips på enkelt fikabröd för allergiker, tveka inte att prata med någon av våra goa medarbetare.

 

Senaste artiklarna

Vår läckra webbutik

Spana in vårt sortiment och shoppa loss bland alla våra godsaker direkt på vår hemsida! Här hittar du allt från söta läckerheter, oemotståndliga småkakor och färska frallor.

Utforska vårt sortiment

Dela