Sedan 1935

Gott och färskt bröd
363 dagar om året

Vi levererar lokalbakade bröd och bakverk till hundrasextio butiker i Göteborgsområdet, 363 dagar om året. Det har vi gjort i många år nu, och det ska vi fortsätta med.

Vi tänker fortsätta utvecklas med trender och teknik, samtidigt som vi håller fast vid några odödliga sanningar. Såsom vikten av bra råvaror och engagerade, duktiga medarbetare. Respekt för att bakning kräver tid och tålamod. Och värdet av ett lokalt bageri, förstås. Inget bröd mår bra av långa resor eller fryskedjor, det säger sig självt!

dahls_kanelbullar
Lokalt hantverk

Bakom varje god bulle finns en bagare

Dahls är ett lokalt företag, på flera sätt. Det var i Göteborg vi startade 1935, och även om det har hänt mycket genom åren, så förblir Göteborgsregionen vår hemmaplan, och vår enda marknad. Vi vill kunna bidra till att vår region och dess invånare har ett utbud av kvalitativa bröd och bakverk, bakade av just göteborgare! 

89 år i brödets och tårtans tjänst!

Vi strävar alltid framåt, men glömmer aldrig hur det en gång började

Dahls Bageri grundades i Göteborg 1935 av Folke Dahl. Konditormästare Dahl var en pionjär i sitt slag, och andan att bryta ny mark lever vidare innanför väggarna på bageriet än idag. Företaget drivs fortfarande av familjen. Här ser ni ett axplock med bilder från vårt bildarkiv.

“Göteborgarna förtjänar det bästa.”  

– Folke Dahl
För återförsäljare

För dig som säljer Dahls produkter

Här finns möjlighet att ladda hem material, lägga beställningar och skriva ut etiketter.