Socialt ansvar

Mer bröd och glädje åt folket

Vi vill bidra till att vår region och dess invånare har det gott! Inte bara i brödkorgen och på kakfatet.

Mer bröd åt alla

Vi stödjer Stadsmissionen

Sedan flera år har Dahls ett samarbete med både Stadsmissionen och andra hjälporganisationer i Göteborg. Varje dag skänker vi en stor mängd bröd och bakverk till dessa organisationer – Stadsmissionen delar ut ca 250 000 bröd varje år till behövande och en stor del av detta kommer från Dahls Bageri. Det känns bra i magen, även för oss.

Kondis_8
Människan i centrum

Har du rätt attityd?

Hos oss är mångfald och jämställdhet mer än vackra ord. Det är självklarheter. Dahls anställer de som kan och vill göra ett bra jobb, och rekryteringsfönstret är alltid öppet för rätt person. Vi ser gärna bortom formell kompetens och betyg – de inre kvaliteterna är minst lika viktiga. Är attityden den rätta kan vi stå för utbildningen.

Trygghet

God lönsamhet ger en trygg anställning

Grunden för ett ansvarstagande företag är god lönsamhet och tillväxt. Det ger oss utrymme att vara generösa, och det är en förutsättning för att kunna anställa. Dahls är ett pålitligt och välskött företag där medarbetarna kan känna sig trygga, stolta och engagerade. När vi växer och utvecklas, växer och utvecklas våra medarbetare med oss. Att många väljer att stanna kvar hos oss länge är det bästa betyg vi kan få.

_MG_1020