Butik

Dahls Bageributik i Mölndal

I anslutning till vårt bageri i Mölndal hittar du även en vår fabriksförsäljning där du kan hämta upp beställningar eller titta in på en fika. En enklare butik med ännu bättre priser. 

Välkommen in!

Dahls Bageributik Mölndal

Åbro Industriområde
Argongatan 2B
431 53 Mölndal

031 – 27 80 20

Öppettider

Mån – fre
07.00 – 17.00

Lördag 
10.00 – 14.00

Söndag
Stängt

Öppettider kan variera vid högtider. Var vänlig kontakta butiken vid frågor kring detta. 

Välj det goda

Utbudet på fikamarknaden idag är stort och lika stort som utbudet är skillnaden på kvalitet. Det tycker vi är trist.

Så vi har valt bort det halvdana och trista, det sunkiga och smaklösa. Vi har plockat ihop ett kvalitetssortiment som vi själva skulle vilja ha när vi skall köpa snabbfrukost på väg till jobbet, plocka upp mackor till mötet, köpa kaffebröd till fredagsfikat eller när vi vill ha med oss ett riktigt gott, färskt bröd hem… Och så har vi låtit det utgöra grundutbudet i våra bageributiker.

Hos oss hittar du bröd och bakverk, frukostmat och matiga mackor. Allt gjort på färska råvaror och nybakat bageribröd. Precis som det skall vara. Välkommen in.

dahls_kanelbullar
Lax_och_räktårta_kvadrat

Smörgåstårtor och catering

Är du trött på att få mat hemlevererad där halva jobbet återstår? Då har du kommit helt rätt. När catering är som bäst så både höjer den feststämningen och underlättar för dig som arrangör. Vi erbjuder catering av smörgåstårtor, sallader, smörgåsar, tårtor och fikabröd – passar såväl för studentfesten som företagseventet. Allt finns att beställa online med leverans över hela Göteborg.