Dags för fest?

Vi erbjuder catering av smörgåstårtor, sallader, smörgåsar, tårtor och fikabröd – passar såväl för studentfesten som företagseventet. Allt finns att beställa online med leverans över hela Göteborg.

Smörgåstårtor

Smörgåstårtan, en klassiker som nu är populärare än någonsin. En välfylld smörgåstårta gjord av de bästa råvarorna är en given succé på varje fest och event. Lätt att servera, lätta att dela och lätt att njuta av.

Sallader & smörgåsar

Beställ fräscha sallader och läckra smörgåsar, perfekt för utomhusfesten i sommar.

Tårtor

Vad passar väl bättre till fikat än någon av våra erkänt goda tårtor. Kanske en klassisk jordbubbstårta, en chokladtårta, eller varför inte en av varje.

Vår catering-filosofi

Lätt, snabbt och gott

Som bageri har vi utgått från det vi är bäst på – tårtor. Basen i vår cateringverksamhet är enkla, fräscha och kalla rätter som smörgåstårtor, sallader, tårtor och desserter. Alltid med råvaror av högsta kvalitet och snabba leveranser.

Kallt och fräscht

Lätt att dela, lätt att servera

Är du trött på att få mat hemlevererad där halva jobbet återstår? Då har du kommit helt rätt. När catering är som bäst så både höjer den feststämningen och underlättar för dig som arrangör. Därför erbjuder vi bara produkter som är redo att avnjutas direkt vid leverans. Alla våra rätter är kalla så du behöver inte oroa dig för att tajma uppvärmning och kvalitet. All vår catering-mat är enkel att servera och kräver få bestick och tillbehör. Catering ska vara lätt, snabbt och gott!

Tårta med italiensk hallonmaräng | Dahls Bageri
Cocoskladdkaka - uppdelad längd | Dahls Bageri

Desserter

Den som väntar på något gott

Till efterrätt har vi en mängd olika alternativ. En klassisk jordgubbstårta är aldrig fel. Komplettera gärna med några småkakor och bullar till kaffet så blir din fest komplett.

Leverans

Få maten leverad hem eller hämta upp i butik

Du kan välja att få din catering direkt leveread till din fest eller hämta ut den i en bageributik nära dig. Välkommen in!

Linné-fasad
Dahls_linné_5